★★★★★

5 av 5 stjärnor

Trådlyft – Hudförbättrande behandling med trådar

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Vad du kan förvänta dig

Ett trådlyft kan vara en perfekt behandling för dig som vill ha ett lättare lyft och en uppstramning av huden utan att behöva göra ett kirurgiskt ingrepp.

Ett trådlyft görs ofta i kombination med t ex fillers och botox för bästa resultat, se fillers och Botox. Det är ett minimalt invasivt ingrepp som ger ett lätt, mjukt och naturligt lyft utan ärr eller långa återhämtningstider. Trådlyft eller trådstabilisering är en behandling som syftar till att lyfta och stabilisera vävnaderna samt stimulera till nybildning av kollagen och elastan.

Man använder biologiskt nedbrytbara PDO (Polydioxanone)-trådar som förs in under huden. Denna typ av tråd är densamma som man använder inom kirurgin och tillvägagångssättet för att placera trådarna liknar en injektionsbehandling.

Tekniken ger en utslätande och lyftande effekt samtidigt som huden får en förbättrad struktur och lyster. Du får en synlig effekt direkt efter behandlingen, men full effekt får du efter 8-12 veckor.

Tekniken kan med fördel användas på de flesta områden i ansiktet såsom till exempel mellanansiktet, käklinje, haklinje (dubbelhaka), mungipor och hals. Man kan också behandla mindre områden som till exempel browlift och rynkor under ögonen. Ett trådlyft kan ske i lokalbedövning.

Läs mindre Läs mer

Att tänka inför en behandling med Trådlyft

Trådlyft passar bäst innan huden tappat allt för mycket spänst och volym. Det passar mindre bra om du har mycket överskottshud eller saknar underhudsfett. I det fallet rekommenderar vi en kombinationsbehandling med fillers.

Du är alltid välkommen på en avgiftsfri konsultation och planering inför din behandling. Ta gärna två stycken 500 mg Alvedon två timmar innan din behandling.

Du minskar risken för blåmärken genom att i två veckor före behandling undvika läkemedel och kosttillskott, som har en blodförtunnande effekt, såsom till exempel Acetylsalicylsyra (som till exempel finns i Treo), Omega 3 (kosttillskott) och NSAID (Ipren).

Om du står på receptbelagda blodförtunnande läkemedel, konsultera din förskrivande läkare. Undvik om möjligt alkohol veckan före behandling.

Läs mindre Läs mer

För bästa resultat

Planera gärna in några lugnare dagar socialt- och aktivitetsmässigt.

Efter ett trådlyft bör du under första veckan undvika högintensiva aktiviteter som innebär mycket hopp och lägesändringar, som kan påverka trådarna initialt.

Priser

Trådlyft Kostnadsfri
60 minuter

Detta är vad våra kunder säger