★★★★★

5 av 5 stjärnor

Skinbooster

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Hudföryngring och glow med Skinboosters

En skinboster är en stabiliserad hydaluronsyra som ligger länge i huden och stimulerar till nybildning av kollagen och elastan. Den används för att återfukta huden och ge en slätare, yngre, fräschare hud med bättre spänst och elasticitet.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

HR kliniken erbjuder en palett av olika skinboosters med olika stabiliseringsgrad (olika tid i huden) såsom Profhilo, Revok, Sunekos, Teoxan redensity 1 och 2.

Att tänka inför behandling med skinboosters

De flesta kan med fördel behandlas med hela paletten av skinboosters. Vid din avgiftsfria konsultation diskuterar vi dina önskemål och möjligheter samt lägger upp en plan för din behandling.

Ta gärna 2 stycken 500 mg Alvedon 2 timmar innan din behandling. Är du allergisk mot lokalbedövning finns det boosters både med och utan denna tillsats. Du minskar risken för eventuella blåmärken genom att i två veckor före behandling undvika läkemedel och kosttillskott, som har en blodförtunnande effekt.

Undvik om möjligt Acetylsalicylsyra (som till exempel finns i Treo), Omega 3 (kosttillskott) och NSAID (Ipren). Om du står på receptbelagda blodförtunnande läkemedel, konsultera din förskrivande läkare om du har frågor.

För att minska risken för blåmärken kan man använda ett receptfritt läkemedel med den verksamma substansen tranexamsyra som har en blodstillande effekt.

Læs mindre Læs mere

För bästa resultat

Efter en behandling med skinboosters bör du undvika att sminka dig i behandlingsområdet samma dag.

I övrigt kan du direkt återgå till ditt vanliga liv. Lokala blåmärken, svullnad och viss ömhet kan förekomma i behandlingsområdet, men är snabbt övergående.

Priser

Skinbooster Singelspruta 1ml 2800,-
40 minuter
Skinbooster Trestegsbehandling 1+1+1ml 6900,-
40 minuter
Skinbooster Tvåstegsbehandling 1+1ml 4900,-
40 minuter
Akneärr Singelspruta 1ml 2800,-
40 minuter
Akneärr Trestegsbehandling 1+1+1ml 6900,-
40 minuter
Akneärr Tvåstegsbehandling 1+1ml 4900,-
40 minuter

Detta är vad våra kunder säger