★★★★★

5 av 5 stjärnor

Fillers

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Fillers Malmö

Det finns olika typer av fillers. Fillers är ett samlingsnamn för produkter som bland annat används för att fylla ut, bygga upp och stabilisera vävnaderna i ansiktet. De ligger olika länge och på olika djup i huden och ger därav olika effekt. Ofta behandlar man med en kombination av Hyaluronsyrafillers, Skinboosters och Biostimulerande produkter.

Hyaluronsyrafillers kan släta ut rynkor, ge volym och bygga benstruktur. Detta kan användas för att skapa balans och göra att ansiktet och profilen upplevs som mer harmoniskt. Läppar kan byggas och formas för att möta dina önskemål.

Boosters kan användas för en hudföryngrande effekt genom att återfukta, stimulera nybildning av kollagen och elastin som ger en fin spänst och lyster! De har även fin effekt på alla sorters ärrvävnad.

Biostimulatorer använd för en mer långsiktig uppbyggnad och stabilisering av vävnaderna i ansiktet.

Efter en behandling med fillers får du en direkt och synlig effekt. För bästa långsiktiga resultat bör man bygga upp vävnaderna under några behandlingstillfällen.

Läs mindre Läs mer

På HR Kliniken använder vi

Hyaluronsyrafillers som till exempel Restylane. Skinboosters såsom Restylane skinbooster, ProFhilo och Revok 50. Biostimulerande behandlingar såsom Sculptra och Radiesse.

Vid din konsultation diskuterar vi dina möjligheter och lägger upp en lämplig plan för din behandling.

Att tänka inför en behandling med fillers

De flesta kan med fördel behandlas med fillers. Vid din avgiftsfria konsultation diskuterar vi dina önskemål och möjligheter samt lägger upp en plan för din behandling. Ta gärna 2 stycken 500 mg Alvedon 2 timmar innan din behandling.

Är du allergisk mot lokalbedövning finns det fillers både med och utan denna tillsats. Du minskar risken för blåmärken genom att i två veckor före behandling undvika läkemedel och kosttillskott, som har en blodförtunnande effekt.

Undvik om möjligt Acetylsalicylsyra (som till exempel finns i Treo), Omega 3 (kosttillskott) och NSAID (Ipren). Om du står på receptbelagda blodförtunnande läkemedel, konsultera din förskrivande läkare om du har frågor.

För att minska risken för blåmärken kan man använda ett receptfritt läkemedel med den verksamma substansen tranexamsyra som har en blodstillande effekt.

Läs mindre Läs mer

För bästa resultat

Efter en behandling med fillers bör du undvika att sminka dig i behandlingsområdet samma dag.

I övrigt kan du direkt återgå till ditt vanliga liv. Lokala blåmärken, svullnad och viss ömhet kan förekomma i behandlingsområdet, men är snabbt övergående.

Priser

Filler för volym, 1ml 3700,-
I t.ex. kindben, käklinje eller haka
40 minuter
Filler för volym, 2ml 6900,-
I t.ex. kindben, käklinje eller haka
40 minuter
Fillerbehandling av näsa, 1ml 3700,-
Och ev tex läppar
40 minuter
Fillerbehandling av näsa, 0,5ml 2700,-
40 minuter
Fillerbehandling av trötta ögon 3700,-
Mörka ringar under ögonen
40 minuter
Fillerbehandling för Läppar, 0,55ml 2700,-
40 minuter
Fillerbehandling för Läppar, 1ml 3700,-
40 minuter
Fillerbehandling för Läppar, Restylane skinboosters 1ml 2800,-
40 minuter
Fillers för rynkor och veck 3700,-
T.ex. mellan näsa och mun eller för sura munvinklar
40 minuter
Fillers för rynkor och veck 2700,-
T.ex. mellan näsa och mun eller för sura munvinklar
40 minuter

Detta är vad våra kunder säger