★★★★★

5 av 5 stjärnor

Belkyra - Fettreducering av dubbelhaka

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Fettreducering med Belkyra

Belkyra är en injektionsbehandling som syftar till att smälta bort oönskade fettceller under hakan. Belkyra har en permanent effekt på de celler som behandlas och ger också en uppstramande effekt i behandlingsområdet.

En dubbelhaka beror på varierande faktorer såsom genetik, viktuppgång och normalt åldrande. Många upplever just dubbelhaka som estetiskt störande och svår att bli av med, även vid normalvikt. Enligt fass kan förekomsten av en dubbelhaka ha en betydande psykologisk inverkan på en person. Här finns hjälp att få även för dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp! Belkyra är ett effektivt och tryggt alternativ för att bryta ner dubbelhaka.

 Området som ska behandlas injiceras på flera ställen med små mängder av läkemedlet deoxicholsyra. Åtgången av Belkyra är beroende av dubbelhakans storlek och det vanliga är att det behövs en till tre behandlingar. Detta planeras vid din avgiftsfria konsultation.

Läs mindre Läs mer

Att tänka inför en behandling med Belkyra

Vid din avgiftsfria konsultation innan behandlingen går vi igenom dina förutsättningar och önskemål och lägger vi upp en behandlingsplan.

Kom gärna osminkad till behandlingen och ta gärna 2 stycken 500 mg Alvedon två timmar innan. Vi erbjuder lokalbedövning i behandlingsområdet för smärtfri behandling. Ta gärna med en liten scarf som täcker behandlingsområdet.

För bästa resultat

Efter en behandling kan du direkt återgå till ditt vanliga liv. Lokala blåmärken, svullnad och viss ömhet kan förekomma i behandlingsområdet, men är övergående inom en vecka till tio dagar.

För dig som ska ha flera behandlingar rekommenderar vi ett tidsintervall på minst fyra veckor.

Priser

Reducering av dubbelhaka utan kirurgi 8000,-
50 minuter

Detta är vad våra kunder säger