★★★★★

5 av 5 stjärnor

Medicinska ansiktsbehandlingar

Medicinska ansikts-behandlingar

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Ansiktsbehandlingar Malmö

Vid alla ansiktsbehandling erbjuder HR Kliniken alltid en avancerad kostnadsfri hudanalys i vår Scanex Oberserve 520X (länka till Scanex) (värde 1000 kronor). Hudanalysen blir ett bra underlag för att välja optimal ansiktsbehandling just för dig.

Man kan också effektivt behandla mer avgränsade pigmenteringar, prickar och oönskade kärl samt hudåkommor såsom till exempel rosacea. IPL är också effektivt mot oönskad hårväxt och kan användas på alla delar av kroppen.

Våra ansiktsbehandlingar

På HR Kliniken erbjuder vi ett utbud av ansiktsbehandlingar så att du kan få lite lyx i din vardag.
Nedan hittar du en lista över de ansiktsbehandlingar vi erbjuder, och du kan läsa mer om dem genom att klicka på dem.

Kemisk Peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för syrabehandlingar som både syftar till att skapa en frisk hud med vacker lyster och en jämnare hudton, men också för att behandla pigmenteringar, melasma, acne och glåmig hud. Flera av våra ansiktsbehandlingar kan med fördel kombineras med någon form av Microneedling.

Ansiktsbehandling med Meline

MeLine är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper.

Kliniska studier visar att MeLine kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95 procent under loppet av 60-90 dagar. En Meline behandling är en ansiktsbehandling som utförs i två delar.

Meline är en syrabehandling som genomförs på HR och bör utföras en till tre gånger. Mellan behandlingarna använder du MeLines egenvårdsprodukter hemma.

Läs mindre Läs mer

Ansiktsbehandling med PRX T-33

PRX T-33 är den nya generationens TCA-peel och en revolutionerande ansiktsbehandling inom biorevitalisering, som arbetar hudföryngrande och anti aging.

Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat men du slipper så kallad “down time” efter din behandling. Behandling kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner, åldrar och kan även med fördel kombineras med andra behandlingar, som till exempel microneedling, för att optimera effekten.

Redan efter första behandlingen kommer du se en märkbar förbättring av hudens kvalitet, spänst, hudton och lyster. Vi rekommenderar att du upprepar behandlingen tre till sex gånger för maximalt resultat.

Läs mindre Läs mer

Ansiktsbehandling med Skinceuticals

Skinceuticals är det hudvårdsprogram vi på HR Kliniken rekommenderar vid medicinska indikationer såsom oren hy, acne och rosacea. Behandlingen kan med fördel kombineras med IPL och/eller Sylfirm X.

Tre behandlingar med tre veckors mellanrum brukar räcka för ett väldigt gott resultat.

Infuzion Skinboosting utan nålar

Infuzion är en nålfri metod att boosta huden med hyaluronsyra. Infuzion System® är en revolutionerande behandling, som gör det möjligt att helt utan smärta föra in hudföryngrande hyaluronsyra som återfuktar huden och jämnar ut synliga rynkor.

Vid en behandling överförs hudföryngrande och återfuktande hyaluronsyra till huden med hjälp av galvanisk ström. Dom aktiva ingredienserna penetrera huden via hårfollikeln och svettkörteln.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri personlig konsultation

Personlig och professionell service

Vi på HR Kliniken finns med hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Våra experter har en nära kontakt med våra kunder och finns alltid tillgängliga för att besvara frågor. Oavsett om det är innan eller efter en behandling.

Priser

Glow Peel - ERBJUDANDE 600,-
20 minuter
Mandelage ansiktsbehandling 1800,-
30 minuter
MeLine® Peel 2500,-
60 minuter

Detta är vad våra kunder säger