★★★★★

5 av 5 stjärnor

Frågor och svar

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Frågor och Svar

För de standardiserade behandlingarna finns prisuppgifter under respektive bokningslänk. Andra priser fås efter konsultation hos respektive behandlare.

Ja vi samarbetar med Klarna, kontakta oss eller kolla på www.klarna.se för mer information. Bra om ni kollar ert köputrymme hos Klarna innan ni kommer för behandling.

Läs mer under Erbjudande och betalningslösningar.

Tänk på att alltid följa de råd du får av oss, de är till för att du ska få bästa resultatet av din behandling. Tex Tandblekning. Under behandling och 72 timmar efter avslutad behandling bör du undvika missfärgande drycker och livsmedel samt tobak, då detta kan försämra resultatet.

Under varje behandling hittar du råd att tänka på såväl före som efter behandling samt hur du uppnår bästa resultat.

Börja med att avtala ett möte med en utbildad behandlare. Kom till konsultationen förberedd på att samtala om dina personliga önskemål och förväntningar samt få rekommendationer om vilken behandling med som passar dig bäst. Rekommendationen utgår från vad du vill uppnå, dina ansiktsdrag och personliga livsstilsfaktorer. Efter konsultationen kommer du att få lämplig behandling.

Under varje behandling hittar du råd att tänka på såväl före som efter behandling samt hur du uppnår bästa resultat.

I Västra hamnen i Malmö -
Propellergatan 7B 211 16, Malmö

För att få lov att behandla med Restylane och Azzalure krävs en gedigen utbildning och erfarenhet. Du måste uppfylla följande krav: Vara läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

För tandläkare och sjuksköterskor krävs delegation från en ansvarig läkare. Ha en klinik eller arbeta på en klinik där du ska utföra behandlingar med Restylane Ha ett kundunderlag för att kunna genomföra minst 60 behandlingar med Restylane första året som behandlare.

Vara väl införstådd med att detta är en avancerad skönhetsbehandling som kräver att man arbetar med det regelbundet.

Börja med att boka en avgiftsfri konsultation där går du och din behandlare igenom den behandling du väljer, hur den går till och de resultat du vill uppnå.

De flesta av våra behandlingar sker genom injektion med en mycket tunn nål. Behandlingarna går snabbt, det tar ca 15-30 minuter. Vid tandblekning använder vi oss av siliconskenor som sätts över tänderna.

Frågor till HR Kliniken

Ditt resultat och välmående är viktigt för oss. Vi finns alltid till hands att svara på frågor inför eller efter din behandling. Tveka inte att höra av dig till oss.

Detta är vad våra kunder säger