★★★★★

5 av 5 stjärnor

Botox

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Botox Malmö

Botox är ett muskelrelaxerande läkemedel som används för att slappna av utvalda muskler för att uppnå en slät hud och korrigera negativ mimik, såsom till exempel “argrynkan” och sura munvinklar. Botox kan också användas för att släta ut halsen och få en mer markerad käklinje. Man kan också göra en läppförstoring med botox, så kallad lip flip.

Botox används också vid hyperhidros (ymniga svettningar i till exempel armhålor och händer, bruxism (tandgnissling). Botox har ofta en positiv bieffekt mot spänningshuvudvärk och migrän.

Att tänka inför en behandling med Botox

De flesta kan med fördel behandlas med Botox. Vid din avgiftsfria konsultation diskuterar vi dina önskemål och möjligheter samt lägger upp en plan för din behandling. Är du allergisk mot någon av beståndsdelarna i Botox rekommenderar vi att du avstår behandling.

Du minskar risken för blåmärken genom att i två veckor före behandling undvika läkemedel och kosttillskott, som har en blodförtunnande effekt. Undvik om möjligt Acetylsalicylsyra (som till exempel finns i Treo), Omega 3 (kosttillskott) och NSAID (Ipren). Om du står på receptbelagda blodförtunnande läkemedel, konsultera din förskrivande läkare.

För att minska risken för blåmärken kan man använda ett receptfritt läkemedel med den verksamma substansen tranexamsyra som har en blodstillande effekt.

Läs mindre Läs mer

För bästa resultat

Efter en behandling med Botox bör du undvika högintensiv träning, bastubad, massage i området det första dygnet. Du bör undvika att sminka dig i behandlingsområdet samma dag. I övrigt kan du direkt återgå till ditt vanliga liv.

Lokala blåmärken, svullnad och viss ömhet kan förekomma i behandlingsområdet, men är snabbt övergående. I behandlingen ingår ett återbesök inklusive eventuell korrigering efter 14-21 dagar.

Priser

Botox Ansikte - Full behandling, inkl. återbesök 3900,-
30 minuter
Botox Ansikte - Medium behandling, inkl. återbesök 3200,-
30 minuter
Botox Ansikte - Small behandling, inkl. återbesök 2500,-
30 minuter
Botoxbehandling av massetern mot tandgnissling/ huvudvärk 3900,-
30 minuter
Svettbehandling av armhålor eller händer med Azzalure/ Botox 6900,-
40 minuter
Återbesökstid efter Botoxbehandling Kostnadsfri
10 minuter

Detta är vad våra kunder säger