★★★★★

5 av 5 stjärnor

Fraktionerad Laser

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

Vad kan du förvänta dig

På HR kliniken jobbar vi med den senaste och mest avancerade utrustningen för Laser. Scanex Nordlys Candela är både skonsam och effektiv och denna typ av laser har använts över hela världen i många år.

Behandling går till så att laserstrålar ger tusentals mikroskopiska “ljus stick” i huden som stimulerar till nybildning av kollagen och elastan. Detta har en starkt hudföryngrande effekt och ger ett vackert glow!

Användningsområden för fraktionerad laser

Man kan behandla enstaka områden såväl som större ytor både på ansikte, hals, dekolletage, händer och kropp. Fraktionerad laser är också en effektiv behandling för alla typer av ärr såsom op-ärr, acneärr och bristningar.

Att tänka inför Laserbehandling

Vid din avgiftsfria konsultation går vi igenom dina önskemål och behov samt vilken behandling vi rekommenderar för din hudtyp. En stor fördel är att vi kan behandla alla hudtyper på Fitzpatrickskalan.

Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan. Kom gärna osminkad till behandlingen och ta gärna 2 stycken 500 mg Alvedon två timmar innan.

För bästa resultat

Vi rekommenderar att du avstår träning, bastu och varma bad två dygn efter behandling samt väntar ett dygn med att sminka dig.

Använd gärna en mild återfuktande kräm efter behandlingen.

Priser

Fraktionerad laser 3000,-
Laser, hud och ärrförbättring med fraktionerad laser (frax)
30 minuter

Detta är vad våra kunder säger