★★★★★

5 av 5 stjärnor

3D-lyft med fillers

Skönhetsbehandlingar och hudvård, för dig

Facebook

5/5

Google

4.3/5

3D-lyft med fillers

500 mg Alvedon 2 timmar innan din behandling. Risken för blåmärken är minimal vid denna behandling men vi rekommenderar att i två veckor före behandling undvika läkemedel och kosttillskott, som har en blodförtunnande effekt, såsom till exempel AcetylsaliEtt 3D-lyft är en något mer omfattande fillerbehandling, där man använder större volymer fillers på specifikt utvalda områden för att få ett maximalt lyft.

Ett 3D-lyft görs ofta i en kombination av olika behandlingar. I övrigt se information under fillers.

På HRkliniken hittar du den absolut senaste tekniken inom Microneedling med RF. Vår SylfirmX dual wave microneedling system har flera användningsområden och kan användas på alla hudtyper (även etniskt starkt pigmenterad hud). Vi är stolta över att vara först i Skåne med att kunna erbjuda dig behandling med SylfirmX!!

Vad du kan förvänta dig

Behandlingen verkar starkt huduppstramande, behandlar oönskade pigmenteringar, ärr, kärl och ger huden en vacker glow och spänst. Med denna teknik kan du idag också behandla rynkor, mörka ringar och oönskade kärl även i de känsligaste områdena i ansiktet som till exempel runt ögonen (ända in till franskanten) och läpparna!

Man kan även behandla hårbotten med Sylfirm X, för att stimulera hårtillväxt.
Vill du ytterligare boosta ditt resultat gör du en kombinationsbehandling med Exosomer som kan användas både på huden och i hårbotten för att stimulera nybildning av kollagen/elastan och hårväxt på huvudet.

Läs mindre Läs mer

Att tänka inför microneedling

Kom gärna osminkad. Ta gärna 2 stycken cylsyra (som till exempel finns i Treo), Omega 3 (kosttillskott) och NSAID (Ipren).
Om du står på receptbelagda blodförtunnande läkemedel, konsultera din förskrivande läkare. Undvik om möjligt alkohol veckan före behandling.

För bästa resultat

Efter en behandling bör du undvika att sminka dig i behandlingsområdet samma dag. I övrigt kan du direkt återgå till ditt vanliga liv.

Lokala blåmärken, svullnad och viss ömhet kan förekomma i behandlingsområdet, men är snabbt övergående.

Detta är vad våra kunder säger