Om HR

 

 

 

 

 

 

 

Skönhet – precis som du vill ha den!

 

 

 

 

 

HR Kliniken drivs av mig - Heike Rudolph.

 

Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård och har ett förflutet inom intensivvården i både Malmö och Lund där jag fortfarande är verksam. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik. Att börja behandla med Fillers och Botox såg jag först som en hobby, en möjlighet att arbeta med händerna och få utlopp för min kreativa sida och samtidigt utnyttja min bakgrund inom sjukvården. Jag driver numera HR klinken och brinner verkligen för detta med injektionsbehandlingar! Jag är både certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare (Botox) och har hunnit skaffa mig många års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Det jag erbjuder är skönhet – precis som du vill ha den!

 

Det är viktigt för mig att alltid finnas tillgänglig för mina kunder, även utanför kontorstid. Jag har öppet vissa kvällar till 20.00 och även vissa lördagar. Efter en behandling har du alltid tillgång till mitt mobiltelefonnummer och kan nå mig när du vill! Så tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring behandlingar som inte besvaras här på hemsidan eller om du känner oro inför eller efter en behandling. Du når mig på: 0709-208770 eller via e-post: heike@hrkliniken.se. Vill du boka tid, klicka på ”Boka direkt” och hitta nästa lediga tid!

 

Välkommen!

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Här hittar du aktuella erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved