Frågor

 

 

 

 

 

 

 

Skönhet – precis som du vill ha den!

 

Frågor och svar

 

 

Vad krävs för att bli certifierad Restylane- och Azzalure behandlare?

För att få lov att behandla med Restylane och Azzalure krävs en gedigen utbildning och erfarenhet. Du måste uppfylla följande krav:

•Vara läkare, tandläkare eller sjuksköterska. För tandläkare och sjuksköterskor krävs delegation från en ansvarig läkare.

•Du har en klinik eller arbetar på en klinik där du ska utföra behandlingar med Restylane

•Du har ett kundunderlag för att kunna genomföra minst 60 behandlingar med Restylane första året som behandlare

•Du är väl införstådd med att detta är en avancerad skönhetsbehandling som kräver att man arbetar med det regelbundet

http://www.q-medpractitioner.com/sv-se/sverige/get-started/restylane-training/

 

Innan en behandling?

Börja med att avtala ett möte med en utbildad behandlare. Kom till konsultationen förberedd på att samtala om dina personliga önskemål och förväntningar samt få rekommendationer om vilken behandling med som passar dig bäst. Rekommendationen utgår från vad du vill uppnå, dina ansiktsdrag och personliga livsstilsfaktorer. Efter konsultationen kommer du att få lämplig behandling.

 

Under behandling?

De flesta av våra behandlingar sker genom injektion med en mycket tunn nål. Behandlingarna går snabbt, det tar ca 15-30 minuter. Vid tankblekning använder vi oss av siliconskenor som sätts över tänderna.

 

Efter behandlingen?

Tänk på att alltid följa de råd du får av oss, de är till för att du ska få bästa resultatet av din behandling.

Tex Tandblekning. Under behandling och 72 timmar efter avslutad behandling bör du undvika missfärgande drycker och livsmedel samt tobak, då detta kan försämra resultatet.

 

 

Vi finns alltid till hands att svara på frågor kring ditt resultat, tveka inte att höra av dig. Ditt resultat och välmående är viktigt för oss.

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Här hittar du aktuella erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved