Tandblekning

 

Tandblekning

 

BrilliantSmiles hemblekningsgel används för blekning av missfärgade tänder.

 

Behandlingen

Behandlingen är lämplig för minimalinvasiv behandling med hjälp av formgjutna siliconskenor som efter tandavtryck tillverkas av tandtekniker. BrilliantSmiles hemblekning är en helt säker och smärtfri metod, då vi använder oss av marknadsledande, milda preparat som innehåller tillsatser som återuppbygger emaljen och minimerar biverkningar. Samtliga BrilliantSmiles tandblekningspreparat är PH-neutrala, och etsar därför inte emaljen.

 

För bästa resultat

Under behandling och 72 timmar efter avslutad behandling bör man undvika missfärgande drycker och livsmedel samt tobak, då detta kan försämra resultatet.

 

Tandblekning med BrilliantSmile sker altid i samråd med BrilliantSmile-utbildad personal, som instruerar och ger råd till varje enskild patient för att säkerställa goda resultat.

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Under 2014 kommer vi här varje månad presentera nya erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

 

 

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved