Restylane

 

Restylane

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

 

Fördelar med Restylane

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta. Detta ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen i 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultatet i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader. Effekten och säkerheten hos Restylane har också bevisats i många kliniska studier.

 

Områden som behandlas

Restylane kan användas för att jämna ut linjer i ansiktet, skapa fylligare läppar, forma ansiktskonturen, till exempel kinder och haka. Restylane kan även användas för hudföryngring på händer, hals och dekolletage. De områden som oftast behandlas är:

•"sura" mungipor

•linjerna från näsan till munvinkeln (nasolabiala veck)

•läpparna (förstoring eller läppkontur)

•kinder och haka och näsa (formning)

•händernas ovansida, dekolletaget, ansiktet (hudföryngring)

•mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)

 

Behandlingen

Restylane injiceras i små mängder i huden med en mycket tunn nål. Gelen ger naturlig volym som slätar ut linjer och rynkor, framhäver ansiktets form eller skapar fylligare läppar. En produktvariant som heter Restylane Vital stimulerar kollagenproduktionen i huden och ger en synbar hudföryngring genom att göra huden mer elastisk och spänstig och ge en fantastisk lyster!

 

Efter behandlingen

Restylane är biologiskt nedbrytningsbart vilket innebär att den naturligt försvinner ur kroppen. En uppföljande behandling brukar behövas efter ca 6-12 månade, beroende på individuella faktorer och vilket område som behandlats. Rådgör med oss om när en uppföljning kan vara lämplig. Efter behandlingen kan en del reaktioner uppstå. Den vanligaste är lätt rodnad, svullnad, klåda, blåmärken, smärta och ömhet. Reaktionerna är vanligen milda till måttliga och försvinner oftast inom kort tid efter behandlingen. Vanligtvis försvinner de av sig själva inom en eller två dagar efter behandlingen, men efter vissa behandlingar kan de vara längre. Detta är i högsta grad individuellt. Hör alltid av dig till oss om besvären kvarstår.

 

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Under 2014 kommer vi här varje månad presentera nya erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved