Juvederm

 

Juvederm

 

Juvederm finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna.

 

  • Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ditt ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan Juvederm enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut linjerna – med ett naturligt resul¬tat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende.

 

  • Fylligare läppar

Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Juvederm Smile och nyheten Volbella är speciellt framtagna för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer mar¬kerad amorbåge. Juvederm Volella har dessutom en längre hållbarhet och sitter i upp till 12 mån.

 

  • För ansiktskonturering och volym

Med åren förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan Juvederm Voluma återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med Juvederm Volum

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Under 2014 kommer vi här varje månad presentera nya erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved