Ådernätsbehandling

 

Ådernätsbehandling

 

Med hjälp av injektionsbehandling kan vi behandla dina missprydande kärl och ådernät på benen.

 

Behandlingen

En mycket tunn nål används vid injektionen och lösningen får kärlet att klistra ihop sig och skrumpna. Behandlingen känns som små stick men ger inget större obehag. Är det mindre åderbråck som behandlas kan man känna att det spänner och ömmar något efter behandlingen.

 

För bästa resultat

Det tar mellan 4-6 veckor innan du uppnår fullt resultat. Har man rikligt med ytliga ådernät så behöver behandlingen ofta upprepas för bästa resultat. Räkna då med 1 -4 behandlingar. De behandlade kärlen kan skifta i färg till en början. Du kan också få små blåmärken men dessa försvinner inom ett par veckor.

 

Efter behandlingen

Undvik kraftig motion, bastubad och varma bad i 5 dagar efter behandling. Det krävs sällan några förband efter sticken, men vi rekommenderar att du använder stödstrumpor dygnet runt över de behandlade områdena ca en vecka efter behandlingen. Dessa finns t ex att köpa på Apotek. I vissa fall kan ljusbruna fläckar uppkomma i huden efter behandling, så kallade hemosiderinfläckar. Dessa beror på en utfällning av järn från blodet när kärlen bryts ner och försvinner oftast inom några månader. För att påskynda nedbrytningen kan man smörja med Hirudoidsalva som finns att köpa receptfritt på apoteket.

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Under 2014 kommer vi här varje månad presentera nya erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

 

 

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved