Azzalure/Botox

 

Azzalure

 

Behandling med Botox (Azzalure, Botulinumtoxin A) är den mest förkommande injektionsbehandlingen i världen tack vare hög säkerhet, fina kosmetiska resultat med enkel behandling för patienten. Behandlingen ger även en preventiv effekt och förebygger utveckling av nya linjer i det behandlade området.

 

Vanliga behandlingsområden:

  • mellan ögonbrynen
  • horisontella linjer i pannan
  • kråksparkar
  • smårynkor runt munnen
  • käk- och halsområde

 

Behandlingen

Botox eller Botulinumtoxin A är ett naturligt förekommande protein (toxin) som injiceras med en tunn nål i mycket små doser.

En rätt utförd injektion förändrar inte ansiktets normala mimik eller märks på annat sätt än att patienten får ett mer utvilat och fräscht utseende. Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Resultaten syns efter ca 3dagar och håller i sig i upp till 6 månader.

 

Kliniken är specialiserad på skönhets- och re-konstruktiva injektionsbehandlingar och arbetar endast med de bästa varumärkena inom området så som Restylane, Azzalure/Botox och Juvederm. Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi även ådernäts- och svettbehandlingar och tandblekning.

 

Under 2014 kommer vi här varje månad presentera nya erbjudanden.

 

Gilla även vår Facebook sida för att inte missa några erbjudanden.

HR Kliniken drivs av mig, Heike Rudolph. Jag är Leg. Specialistsjuksköterska inom intensivvård. Jag är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare och har flera års erfarenhet. Jag har även arbetat på en Plastikkirurgisk klinik under flera år.

 

Det jag erbjuder är skönhet - precis som du själv vill ha den

Copyright © All Rights Reserved